Eheeeej ljuuuuuudi! Stigli smo do PEDESETE!

Uz mnogo zahvalnosti vama, a ponosni i na vas i na nas, obznanjujemo da će oktobarska Critical Mass vožnja biti jubilarna i pozivamo vas je ne propuštite.

Do sada smo u prepoznatjivoj masovnoj formaciji prepedalali uzduž i poprijeko Podgorice više od 300 km! To je otprilike kao da smo putovali od Herceg Novog do Rožaja.

50CM-Fb-coverPodsjećamo vas da svakom vožnjom nastojimo da skrenemo pažnju na specifičan problem značajan za urbani biciklizam ili da proslavimo neki doprinos pozitivnim promjenama u ovom pravcu. Ovaj prvi veliki jubilej spada u obje kategorije. 50. jubilarni Critical Mass posvećujemo našoj dragoj Podgorici – gradu savršenih prirodnih potencijala za kvalitetan život svih njenih stanovnika, gradu koji od svih ( i vlasti i građana, i starosjedjelaca i došljaka, i siromašnih i bogatih…) zaslužuje više pažnje i ljubavi.

50CM-MapPozovite svoje bližnje i daljnje pa zajedno dođite na Trg nezavisnosti u subotu 28. ovog mjeseca u 13:00 sati da brojniji nego ikad ranije poručimo koliko nam je stalo do našeg grada.

Više podataka možete naći na našoj Facebook stranici i događaju.
Čekamo vas!

Vaše Biciklo.me