Postani član

Zašto postati član Biciklo.me?

Voziti biciklo je ‘IN’, a biti član/članica Biciklo.me je ‘IN’ na kvadrat.

Članovi/članice Biciklo.me postaju dio organizovane družine koja se zalaže za zdrave stilove života, održivi razvoj, afirmaciju bicikla kao alternativnog prevoznog sredstva i za veća prava svih koji ‘pedalaju’ crnogorskim ulicama i putevima.

Plaćanjem članarine pomažeš ostvarivanju naših ciljeva. Sav dosadašnji rad obavljali smo volonterski, a cilj je da se finansiramo i kroz projekte. Kroz članarinu želimo osigurati finansijsku stabilnost i mogućnost boljeg iniciranja, planiranja i sprovođenja akcija.

Osim što članarinom podržavaš rad naše organizacije, zauzvrat možeš koristiti stalne popuste za članove/ice Biciklo.me. Mi ćemo se zalagati za proširenje liste popusta!

Kliknite OVDJE da biste pregledali listu popusta.

Kako postati član?

Procedura je prilično jednostavna. Potrebno je popuniti online formu Pristupnice i izabrati jedan od dva tipa članstva:

Kliknite OVDJE da biste popunili Pristupnicu.

Tipovi članstva:

Postoje dva tipa članstva u NVO Biciklo.me:
1) redovni član i
2) član prijatelj.

REDOVNI ČLAN plaća godišnju članarinu u iznosu od 10€, dobija člansku kartu s kojom može ostvariti određene popuste i uštedjeti novac, uključiti se u redovne aktivnosti udruženja i u realizaciju projekata udruženja. Članarina važi jednu godinu od dana uplate.

Način plaćanja:

Potrebno je ispuniti online formu i uplatiti 10€ na žiro račun NVO Biciklo.me:

NLB Montenegrobanka
530-22372-21

Primjer uplatnice

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na biciklo.me@gmail.com ili preko naše Facebook i Twitter stranice.

Prilikom ispunjavanja kontakt forme obavezno je ostaviti kontakt telefon ili e-mail adresu, da bismo vas mogli kontaktirati za preuzimanje članske karte.

ČLAN PRIJATELJ ne plaća godišnju članarinu i nema člansku kartu (samim tim ne može ostvariti popuste), ali se može uključiti u rad udruženja volontirajući u realizaciji projekata i u redovnim aktivnostima udruženja.

Dužnosti i obaveze članova NVO Biciklo.me

Članstvo u Udruženju može ostvariti svako fizičko lice koje prihvata misiju i poštuje ciljeve i djelatnosti Udruženja. Za više informacija pogledajte Statut NVO Biciklo.me.

Članstvo prestaje ukoliko osoba želi da istupi iz udruženja ili ukoliko prekrši pravila definisana Statutom udruženja.

Ukoliko redovni član/ica nakon godinu dana ne plati godišnju članarinu, automatski postaje član prijatelj. U momentu kada uplati članarinu, status redovnog člana je reaktiviran.