Dragi biciklisti i biciklistkinje svih uzrasta,

Pozivamo vas na 45. Critical Mass vožnju, posvećenu razgovorima o biciklu i biciklizmu koje smo tokom proteklog mjeseca vodili sa đacima podgoričkih osnovnih škola u okviru projekta „Biciklistika“. Ekipa Biciklo.me naučila je mnogo o tome šta biciklo znači djeci našeg grada. Nadamo se da su i oni od nas čuli ponešto novo i zanimljivo, i da će im priručnik koji smo za njih pripremili – i koji smo im tokom radionica predstavili – služiti kao zabavan podsjetnik za ugodno i bezbjedno bicikliranje.

45CM-Biciklistika-event-photo

Veliku zahvalnost za saradnju i gostoprimstvo dugujemo podgoričkim osnovnim školama, a naročito nastavnicama i nastavnicima sa kojima smo tokom rada na projektu sarađivali – njihov entuzijazam i spremnost da svojim razredima kreativno predstave interesantne teme zaslužuju posebno priznanje.

45CM-Biciklistika-map

Majsko druženje sa osnovcima i svima onima koji podstiču njihovu naklonost ka biciklizmu želimo da nastavimo kako dolikuje: zajedničkom Critical Mass vožnjom! Vidimo se u subotu, 27. maja, na Trgu nezavisnosti, u 18h.

Ovdje možete pogledati facebook event sa više informacija.

Dobrodošli!