Drage naše i naši,
Dođe vrijeme i za XXXII Critical Mass. Morate priznati da nije lako napisati ovo rimskim brojevima, a kamo li organizovati sve na nivou kako smo svi mi, organizatori i učesnici navikli.

cover-cm-04-apr-2016

Druge godine zaredom naša vožnja će biti posljednja aktivnost u okviru Energetskih dana, koji se ove godine održavaju pod geslom: “Pažnja! Klima se mijenja, a šta ćeš ti?“ u organizaciji Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada Podgorice. Mi biciklisti znamo odgovor, pa pozivamo i ostale da ga nađu.

Kao i uvijek, čekaćemo vas na Trgu Republike u petak 29. aprila. Krećemo tačno u podne, a vi dođite malo ranije da se družimo. Ovaj put ćemo voziti do Duklje starim putem za Danilovgrad i Rogama, a vratićemo se preko željezničkog mosta kroz Zagorič.

mapa-cm-april2016

Lijepa vijest je da se na poziv Dutch Cycling Embassy, ovom Critical Mass vožnjom Biciklo.me priključilo European Cycling Festival-u, čime je Podgorica mapirana na listi evropskih pedalaških gradova! #CFE2016

Molimo sve učesnike da povedu računa o ličnoj i bezbjednosti suvozača kako bi izbjegli moguće neprijatnosti. Ovo je naša zajednička akcija i neophodan je odgovoran odnos svih učesnika kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Više informacija na našoj facebook stranici.