Dragi drugovi, saborci, biciklisti,

Ovaj Critical mass posvećujemo političarima, u nadi da će ubuduće više pažnje poklanjati potrebama sugrađana & sugrađanki koji vole da voze biciklo i smatraju ga, iz raznih razloga, dobrim alternativnim prevoznim sredstvom.

U ovoj vožnji učestvovaće i oni koji radije u rukama drže fotoaparat nego upravljač bicikla. Pozvali smo članove PhotoCG da nas ‘lentraju’, ali i da voze ako žele kombinovati dva zadovoljstva.

Dakle, pozivamo vas da učestvujete na foto konkursu koji zajednički organizuje Biciklo.me i Foto klub PhotoCG u petak 30.05. za vrijeme održavanja Critical Mass događaja. Potrebno osmislite i napravite fotografije na temu biciklizma duž rute kojom ćemo voziti.

Rutu već svi dobro poznajete!

Odabrane fotografije treba da pošaljete na mail: photocg@t-com.me ili na photocg2005@gmail.com do 5. juna. Duža strana fotografije treba da bude 2000px. Maksimalan broj fotografija koje možete poslati je 5.

Tročlani žiri iz naša dva kluba će izabrati 5 fotografija od kojih će svi članovi naša dva kluba glasanjem odabrati 3 prvoplasirane.

Naravno da su za najbolje autore obezbijeđene i lijepe nagrade, a najbolja fotka biće korišćena na cover page organizacije Biciklo.me, dok će se ostale šepuriti u našoj galeriji. Poziv je otvoren za sve, pa ako bi neko želio da učestvuje, a neće voziti biciklo na taj dan, može se slobodno oprobati u fotografiji.