Dragi naše i naši,
vrijeme leti kad se pedale okreću, pa se, evo, dovezosmo i do posljednjeg ovogodišnjeg Critical Mass-a. Mnoge prijatne stvari su nam se desile protekle godine. Nagrađivani smo i pozivani da pomognemo, organizovali smo različite manifestacije, ali kruna našeg aktivizma je prva biciklistička staza u Podgorici. Zato će naša prva zimska vožnja biti pod geslom „Đede Mrazu, probaj našu stazu.“

cover-cm-12-dec-2015

Prvi put nećemo objavljivati ‘mapu puta’, jer već svi znamo gdje je biciklistička staza. Dakle, sa Trga Republike ćemo se ulicom Slobode spustiti do glavne pošte, odakle ćemo u koloni po jedna/jedan voziti laganica do Tološke park šume i nazad.

Veoma je važno da svi budemo disciplinovani i da pokažemo građanima da smo zaslužili ovo prvo značajno ulaganje u biciklističku infrastrukturu.

Pozivamo vas da se obučete svečarski, u skladu sa predstojećim praznicima, tako da crvene kapice, djedamrazovske brade i slični ukrasi uljepšaju događaj. Planirajte malo vremena i za druženje na Trgu Republike nakon završetka vožnje.

26.12. čekamo vas na starom mjestu. Vožnja počinje tačno u podne.

Više informacija na našoj facebook stranici.