Kao što smo najavili prošle nedjelje, nakon Podgorice i Nikšića biciklistička „groznica“ će se širiti i na primorske gradove. U želji da okupimo što veći broj ljudi, i gledajući da izaberemo što ljepši dan za vožnju, prvi Primorski Critical Mass će se održati u Tivtu ove subote, 11. marta.

tv-cm-cover-2017

Povod je međunarodni Dan energetske efikasnosti u organizaciji Opštine Tivat, uz podršku Njemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ, a u saradnji sa Ministarstvom ekonomije. Biće to savršena prilika da saznamo i podsjetimo se da treba s(a)vjesno da trošimo energiju u svakodnevnom životu. Efikasna potrošnja energije nam omogućuje da se usmjerimo ka crpljenju održivijih izvora energije i tim omogućuje veći kvalitet života cjelokupnog društva i očuvanje prirode koja je sve ugroženija, a nama neophodna za dobro fizičko i psihičko zdravlje.

tv-cm-poster-2017

Dok se biciklistička i svijest o energetskoj efikasnosti polako krčka u cijelom svijetu, pozivamo sve zainteresovane iz cijele Boke nam se pridružite u subotu u podne na gradskoj rivi „Pine“ da zajedno obilježimo prvi Primorski Critical Mass u Tivtu. Nakon vožnje vas pozivamo da nam se pridružite na projekciji dokumentarnog filma Milana Lisice “Bicikli pričaju priče”, koja će se održati u multimedijalnoj sali Opštine Tivat.

Čekamo vas!

Ovdje možete pogledati facebook event sa više informacija.