Drage i dragi naši,
Ove, kao i prethodnih godina, smo se prijavili za jedno planetarno, prijateljsko nadmetanje koje je poznato kao #WinterBikeToWorkDay. Gradovi širom svijeta se prijavljuju i takmiče u najprijateljskijem mogućem duhu ko će imati više prijavljenih biciklista što će 9. februara poći na posao, fakultet i školu biciklom.

cover-B2WD-2018

Mnogi gradovi su već odmakli u prijavama, ali i mi postojimo i želimo da pokažemo velikom svijetu da bicikliramo i u zimskim uslovima. Lijepo bi bilo da predstavimo naš grad i državu u najljepšem svijetlu jer ih upravo našim aktivnostima ovako osvijetljevamo.

Da bi učestvovali dovoljno je da se prijavite na www.winterbiketoworkday.org i 9. februara pođete na posao ili fakultet na prijavljenu adresu. Za prijavu vam treba manje od jednog minuta. Takođe nam u inbox možete slati fotografije, a mi ćemo se potruditi da najuspješnije nagradimo. Na pomenutom sajtu se možete prijaviti i za internacionalnu razmjenu poklona.

U ovom takmičenju mogu učestvovati i škole. Samo je potrebno prijaviti školu i odgovoriti na anketu od četiri pitanja. Prijava se može obaviti na http://bikewalkroll.org/. Informacije imate i na eventu na našoj facebook stranici.

Hajde da vidimo koliko nas ima! #BiciklomNaRabotu