Drage biciklistkinje i biciklisti,
Ove godine smo dobili prva pakirališta u gradu, vozili smo po gradu i van grada, po kiši i suncu, po danu i po noći, imali smo u gostima biciklističke aktiviste koje se bave pisanjem i one koji se bave filmom…

Pozivamo vas da se još jednom okupimo i vožnjom pozdravimo ovu 2014. i poželimo dobrodošlicu 2015. godini u nadi da će naredna biti još uspješnija.

U subotu, 27. decembra u 11:00h je planirano okupljanje na Trgu Republike, odakle kreće promotivna vožnja. Nastavlja se ulicom Slobode i ulicom Kralja Nikole, zatim se skreće u bulevar Crnogorskih serdara i preko Union mosta do Pobjede, gdje se skreće desno u Moskovsku ulicu, zatim opet desno ulicom 13. jula, preko mosta Milenijum bulevar Ivana Crnojevića, još jednom desno u ulicu Slobode i nazad na trg Republike.

Za ovaj Critical Mass imamo još jednu novost. Od danas na našem vebsajtu možete vidjeti ličnu kartu naše organizacije. Urađena je trojezično, tako da svi zainteresovani iz regiona i šire mogu saznati osnovne činjenice o Biciklo.me, jer mi ne krijemo želju da sarađujemo na planu razvoja biciklizma u Crnoj Gori, regionu i šire. Sve do tamo gdje se najdalja pedala okreće.

Ovdje su linkovi na našemengleskom i albanskom jeziku.